menukaart voor de 1ste en 2de kerstdag
Ovengerecht € 37,50
Amuse
- Zalmbonbons van gerookte zal met kreeften-limoendressing
- Bonbon van carpaccio met pijnboompitten, en truffelmayonaise
Voorgerechten
- Paddenstoelen-room soep
- Klassieke carpaccio van ossenhaas
Hoofdgerecht
- Lamstaine Met abrikozen, aardappel en groenten
Nagerecht
- Feestelijke crème brûlée met besjes
Visgerecht € 37,50
Amuse
- Zalmbonbons van gerookte zal met kreeften-limoendressing
- Bonbon van carpaccio met pijnboompitten, en truffelmayonaise
Voorgerechten
- Paddenstoelen-room soep
- tonijn tartaar met balsamico-ricotta en pijnboompitten
Hoofdgerecht
- Gevulde rode zeebaars-filet met gamba’s en limoen-dille saus
Nagerecht
- Gegrilde perzik met ijs, gezoet met honing, pistache
Grill gerecht € 39,50
Turkish meze
- Humus van kikkererwten en tahin
- Moutabel van gegrilde aubergine met knoflook
- Tzatziki van yoghurt, knoflook en komkommer
Voorgerechten
- Turkse linzensoep met aardappel en wortel
- Feta-rolletjes van fetakaas in bladerdee
- Icli kofte van Tarwe pasteitjes, gevuld met gehakt
Hoofdgerecht
- Combi de rumi met lamscarré, ossenhaas, kipsspiezen, lamsspiezen
Nagerecht
- Kunefe