MENU

menukaart voor de 1ste en 2de kerstdag

Ovengerecht € 37,50

Amuse
- Zalmbonbons van gerookte zal met kreeften-limoendressing
- Bonbon van carpaccio met pijnboompitten, en truffelmayonaise

Voorgerechten
- Paddenstoelen-room soep
- Klassieke carpaccio van ossenhaas

Hoofdgerecht
- Lamstaine Met abrikozen, aardappel en groenten

Nagerecht
- Feestelijke crème brûlée met besjes

Visgerecht € 37,50

Amuse
- Zalmbonbons van gerookte zal met kreeften-limoendressing
- Bonbon van carpaccio met pijnboompitten, en truffelmayonaise

Voorgerechten
- Paddenstoelen-room soep
- tonijn tartaar met balsamico-ricotta en pijnboompitten

Hoofdgerecht
- Gevulde rode zeebaars-filet met gamba’s en limoen-dille saus

Nagerecht
- Gegrilde perzik met ijs, gezoet met honing, pistache

Grill gerecht € 39,50

Turkish meze
- Humus van kikkererwten en tahin
- Moutabel van gegrilde aubergine met knoflook
- Tzatziki van yoghurt, knoflook en komkommer

Voorgerechten
- Turkse linzensoep met aardappel en wortel
- Feta-rolletjes van fetakaas in bladerdee
- Icli kofte van Tarwe pasteitjes, gevuld met gehakt

Hoofdgerecht
- Combi de rumi met lamscarré, ossenhaas, kipsspiezen, lamsspiezen

Nagerecht
- Kunefe

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 369 7286 of via de website.

Reserveer online